Abonnementen

Voldoet jouw huis nog aan je eisen, is het nog je thuís? Om eens in de zoveel tijd aandacht aan je huis te besteden, bied ik de mogelijkheid voor een huis-thuis abonnement. Hieronder beschrijf ik twee mogelijkheden maar het is ook mogelijk om een op maat gemaakt abonnement af te spreken, waarbij de frequentie volledig aansluit bij jouw wensen.

Twee Seizoenenabonnement

2 keer per jaar (1 keer in voorjaar en 1 keer in najaar) spreken we af en maar ik een plan om jouw huis te updaten. De kosten van dit abonnement bedragen € 275,- per jaar inclusief btw. Vervolgens heb je de keuze om het plan zelf uit te voeren of dit te laten doen. Uiteraard kan ik daarbij helpen en kan ik bijvoorbeeld accessoires tegen interessant (inkoop)prijzen regelen.

Veranderabonnement

1 keer per 3 jaar spreken we af en maak ik na een gesprek een plan om het huis te updaten. De kosten hiervoor bedragen € 300,- per 3 jaar inclusief btw. Vervolgens heb je de keuze om het plan zelf uit te voeren of dit te laten doen. Uiteraard kan ik daarbij helpen en kan ik bijvoorbeeld accessoires tegen interessant (inkoop)prijzen regelen.