Begeleiding

Verkoopstyling

Wil je de kans vergroten om jouw woning sneller te verkopen? Ik kan je helpen je woning aantrekkelijker te maken voor kopers. Voor een analyse van je woning en een uitgebreid advies over hoe je deze verkoopklaar kan maken, bedragen de kosten € 250,- inclusief btw. Mocht een nieuwe inrichting nodig zijn dan kan ik dat ook verzorgen. De kosten daarvan bedragen € 100,- inclusief btw en exclusief de  kosten voor de aan te schaffen of te huren artikelen.

Personal shopper

Altijd al op zoek naar die ene mooie stoel of lamp en lukt het niet om deze zelf te vinden of heb je daar geen tijd voor? Ik ga voor je op pad en door mijn contacten vind ik het gewenste item vaak nog met een interessante korting ook! Het uurtarief bedraagt € 45,- inclusief btw + 15% van de aanschafprijs. Op basis van je wensen maak ik een inschatting van de benodigde tijd.

Meubelontwerp

Ook voor het helemaal op maat maken van je eigen meubel kan ik een ontwerp maken, met deze tekening kan een timmerman vervolgens het meubel gaan bouwen. ES Interieurontwerp kan een timmerman adviseren. Afhankelijk van je wensen, wordt er inschatting van het aantal uren gemaakt, zodat er een maatwerk offerte komt. Het standaard uurtarief is € 95,- inclusief btw. 

Verbouwingsbegeleiding

Bij elk project en zeker bij een verbouwing zijn er altijd onvoorziene situaties. En dan is het wel zo prettig als degene die het plan bedacht heeft, ook de uitvoering van de verbouwing begeleidt. Als verbouwingsbegeleider stuur ik de verschillende uitvoerende partijen aan en bewaak ik de planning en het budget. Het uurtarief hiervoor is € 75,- inclusief btw. Van tevoren maak ik een schatting van de benodigde tijd en spreken we een maximum bedrag af. Ook specificeer ik vooraf welke werkzaamheden gedaan worden. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en zijn er geen onwelkome verrassingen.