Interieur advies

Direct advies bezoek

Tijdens het 2,5 uur durend huisbezoek hoor je meteen de ideeën voor jouw interieur en met deze praktische tips kan je zelf aan de slag. De kosten bedragen € 225,- inclusief btw.

Duurzaam interieuradvies

Na het huisbezoek worden jouw woonwensen in een adviesrapport verwerkt, waarbij we uitgaan van het zoveel mogelijk hergebruiken van de elementen van jouw bestaande interieur. In dit rapport geef ik een uitgebreid advies m.b.t. jouw woonwens met daarbij een plattegrond met de nieuwe indeling en een materialenplan waarin de nieuwe kleuren, stoffen etc. gespecificeerd staan. De kosten bedragen € 375,- inclusief btw.

Alles nieuw interieuradvies

Na het huisbezoek worden jouw woonwensen in een adviesrapport verwerkt en hierbij gaan we uit van voornamelijk nieuw aan te schaffen of ontwerpen interieurelementen. Naast een plattegrond van de indeling en een materialenplan (een soort boodschappenlijst met alle specificaties), staat in dit adviesrapport ook hoe je de nieuwe interieuritems het beste kan combineren in jouw ruimte met jouw persoonlijke spullen die je graag wilt behouden. De kosten bedragen € 495,- inclusief btw.

Interieuradvies compleet verzorgd

Bij dit advies wordt net als bij de hierboven beschreven adviesrapporten gewerkt alleen wordt ook de realisatie compleet door mij verzorgd. Dus niet zelf gaan zoeken in de winkels of offertes regelen en afspraken maken met leveranciers om transport op elkaar afstemmen. Dit wordt allemaal voor je gedaan. Zelfs eventuele schilders, timmerman, behanger e.d. kunnen via mij geregeld worden. De totale kosten voor het adviesrapport én het regelen, bedragen € 650,- inclusief btw.

De genoemde prijs geldt voor één ruimte en bij bezoeken binnen de regio Den Haag.